• Hevada Traprenovatie
  • Vakkundig
  • Service
  • eerlijke prijzen
  • vrijblijvende offerte

Klik links op de Google Button

voor overige Google reviews !

Reactie plaatsen

Reacties

Lisa bakker
4 dagen geleden

Mijn vriend en ik zochten iemand die onze trap kon renoveren voor een aannemelijke prijs. Via Google kwamen bij Hevada traprenovatie. Henk heeft 27-01-23 onze trap onder handen genomen, en het resultaat is echt prachtig!

Meenhuis
5 dagen geleden

Deze week heeft Henk bij ons de trap gerenoveerd en pvc kliklaminaat gelegd op de overloop. Het is prachtig geworden! We kregen zeer duidelijk advies en je merkt aan alles dat Henk een echte vakman is. Voor alles een oplossing en alles is super strak gelegd..

Ben Hekman
24 dagen geleden

Trap renovatie door Hevada 2022
Het is alweer even geleden dat Henk van Hevada trap Renovatie bij ons was. Wij waren opzoek naar iemand die onze trap en overloop wou bekleden. Naar wat speurwerk op het net en het lezen van de vele reviews kwamen we uit bij Hevada .Tijdens ons contact aan huis vertelde Henk honderduit over zijn mogelijkheden. Samen zijn wij eruit gekomen tot de juiste combinatie kleur en materiaal. Er ligt een mooie stukje vakmans werk op onze trap ,dagelijks genieten wij trede voor trede hiervan. Top Henk ,een mooie resultaat.

Remco
3 maanden geleden

Nadat we al een paar jaar na de verhuizing aankeken tegen oude vloerbedekking, heeft Henk vakkundig geadviseerd over kleur en materiaalkeuze voor een renovatie. De uitvoering heeft een prachtig resultaat opgeleverd.

Henriette van der Vegte
3 maanden geleden

Wij zijn zeer tevreden over onze traprenovatie. Deze is door Henk kundig uitgevoerd met een mooi resultaat. Hij geeft goed advies, communiceert duidelijk en komt de afspraken na.
We kunnen hem zeker aanraden.

Wendy Blits
3 maanden geleden

Wij zijn erg blij met onze nieuwe trap. We kregen een snelle reactie op onze aanvraag en duidelijke informatie. De trap is in 2 halve dagen geplaatst. Ziet er mooi strak uit.

Hans Kroneman
4 maanden geleden

Wij zijn onwijs blij met onze gerenoveerde trap. Duidelijke communicatie vanaf de eerste ontmoeting. Henk denkt mee, luisterde goed naar onze wensen en werkt heel nauwkeurig en schoon. Wij raden Hevada traprenovatie zeker aan!

Alex Goelema
4 maanden geleden

Schitterend werk, Van een lelijk eendje naar een mooie zwaan! Henk, ik ben erg tevreden en als er iets is, ben je bereikbaar. Erg belangrijk voor een klant.

Complimenten!

Tuitert
4 maanden geleden

Onze oude lelijke trap is door Henk omgetoverd tot een trap die gezien mag worden!
De zwarte stootborden in combinatie met de eiken overzettredes zorgen voor een sjiek gevoel, helemaal als de lampjes aan staan. We zijn ontzettend tevreden met het resultaat.
Henk, bedankt voor je inzet en het meedenken! Jij denkt in oplossingen, werkt hard en netjes en zorgt ervoor dat de klant koning is. Top!

Maarten en Julia
4 maanden geleden

Henk heeft onze schuine, dubbele draai trap van vieze, oude vloerbedekking naar een prachtige strakke strap gemaakt!

De kleur dark concrete in combinatie met warme ledjes geeft onze gang een ontzettend luxe gevoel.

Henk is meedenkend, communiceert duidelijk, werkt hard en netjes en is transparant in de prijs.. Een korte wachttijd in combinatie met vakmanschap is iets wat ik erg waardeer!

Henk bedankt en voor eenieder die nog twijfelt....

Inge
5 maanden geleden

Zeer tevreden over de afhandeling, het adviseren en het eindresultaat!
Henk is een harde werker, die netjes werkt.en kwaliteit levert.
Wij hebben onze trap en stootborden in dezelfde eiken kleur laten renoveren, met daarbij de overloop doorlopend in dezelfde kleur. Erg tevreden, nu het behangen nog regelen, door een ongelukje is dat helaas, niet gelukt voor de traprenovatie.
Bedankt Henk!

Jozé v Ommen
5 maanden geleden

Super blij met mijn traprenovatie.
Gedaan door Henk , een hardwerkende man.
Alles netjes geregeld en besproken,
Blij dat ik deze firma in de arm heb genomen.

Ilona Dijkman
7 maanden geleden

We kwamen bij Henk via google, hij was snel in zijn reacties, in het langskomen voor een gesprek en ook met het renoveren van de trap. Hij levert vakwerk af, geeft goede uitleg hoe en wat. We waren zeer blij met Henk en natuurlijk ook met het eindresultaat! Mochten we ooit weer een trap gaan renoveren, of iemand in onze omgeving zullen we hem zeer zeker aanraden! Bedankt!

Familie B
7 maanden geleden

Onze trap is getransformeerd van een witte kille kleur, naar een warme eikenkleur met verlichting. Enorm onder de indruk van het harde werken en vakmanschap, maar bovenal het plezier en zijn liefde voor het vak.
Wij bevelen Henk zeer aan en willen jou (Henk) nogmaals danken voor de renovatie. Pluim

familie Bosma
7 maanden geleden

Henk heeft ons van goed advies voorzien. Hij is een nette en harde werker. Dankzij hem ziet onze hal er heel anders uit! Hij had op korte termijn ruimte voor de renovatie. We zijn blij met het resultaat!

fam Berghof
8 maanden geleden

Erg bedankt voor je renovatie Henk. Trappen zien er mooi uit en een algehele metamorfose van onze gang.
Henk heeft goed geadviseerd en kon gelukkig op korte termijn.
Netjes en harde werker die vol enthousiasme de trap verkocht en monteert. Zo ie zo het voordeel dat hij zelf komt om te kijken hoe de situatie is. Kortom, twijfel niet en laat Hevada traprenovatie u trap renoveren. Succes verder Henk !!

Gerda Espel
9 maanden geleden

Vorige week de trappen laten opleveren door Henk, Leuke en gezellige gast die erg hard werkt.
Niet om een praatje verlegen en bij offerte uitbrengen goed meedenkend . Goede tips gehad en blij dat we via Henk hebben laten renoveren.

Voordeel was ook dat Henk op korte termijn kon komen.
Super bedankt en veel succes met je bedrijfje.
groetjes

Familie Kats
9 maanden geleden

Hier een zeer tevreden klant!
Henk heeft bij ons 2 trappen geroveerd en een overloop gelegd met PVC.
Vanaf het begin een prettig en vlot contact en goed advies op maat aan huis.
Henk denkt met je mee en werkt nauwkeurig.
Met als eindresultaat strak werk.

Van der Wiel
9 maanden geleden

Super bedankt voor het mooie werk dat u heeft geleverd. Zeer tevreden met het resultaat! Ik zal u zeker aanbevelen aan anderen!

fam S
9 maanden geleden

wij hebben de trap laten renoveren door Henk.
Vrolijke en harde werker die goed advies heeft gegeven in de keuze van de trap. Henk is erg plezierig in de omgang. Tevens konden we de trap op korte termijn tegen scherpe prijs laten renoveren , terwijl bij andere wachttijden van maanden zijn.
Herk erg bedankt voor de montage, we zijn helemaal happy.

Rating: 4.4 sterren
15 stemmen