• Hevada Traprenovatie
  • Vakkundig
  • Service
  • eerlijke prijzen
  • vrijblijvende offerte

Klik links op de Google Button

voor overige Google reviews !

Reactie plaatsen

Reacties

Bert
een maand geleden

Henk is een echte vakman die hard werkt, perfect werk aflevert en prettig in de omgang is.
Hij neemt eerst alle tijd om thuis alle mogelijkheden te bespreken, denkt mee en komt met goede ideeën.
Henk heeft er in 1 dag voor gezorgd dat onze trap een metamorfose heeft ondergaan waar we heel erg blij mee zijn.
Aan het eind van de dag (en ook tussendoor) heeft hij alles keurig opgeruimd.
Dank je wel Henk voor de renovatie van onze trap. Je bent een aanrader voor iedereen die zijn trap wil laten renoveren.

Mark
3 maanden geleden

Traprenovatie laten uitvoeren door Henk. Wij zijn heel erg tevreden over het gehele proces zoals het verlopen is. Henk komt persoonlijk langs, vertelt wat de mogelijkheden zijn en maakt op basis daarvan pas een passende offerte. Geen commercieel praatje maar gewoon zoals het is. Daarnaast is Henk ook erg prettig in de omgang. Het belangrijkste is natuurlijk het resultaat en daar zijn we ontzettend blij mee. (2 gerenoveerde trappen incl. leuningen) Kortom alleen maar prettige ervaring met Henk van Hevada traprenovatie. Een echte aanrader

Paul Jansen
3 maanden geleden

Zeer goed vakwerk geleverd door Henk. En ben dus zeer tevreden over het eindresultaat. Aanrader..

Arnoud
3 maanden geleden

We zijn blij met het eindresultaat. Goede, snelle en duidelijke communicatie.

Laura en Marnix
3 maanden geleden

Onze trap ziet er weer als nieuw uit! We zijn heel blij met het resultaat. Henk neemt ruim de tijd om alle opties te bespreken en te laten zien (veel voorbeelden). De communicatie verliep ook heel soepel. Bedankt Henk!

Fam. Bos
3 maanden geleden

Wij zijn zeer tevreden over de tijd en moeite die Henk van Hevada heeft genomen met het advies gesprek aan huis. Met zijn koffers vol met meegenomen stalen zodat wij op onze eigen trap de mogelijkheden konden bekijken. Met ons eigen idee en zijn kundigheid heeft dit geresulteerd in een trap en overloop zoals wij die voor ogen hadden.

Herman Sieljes
4 maanden geleden

Hevada heeft de trap de oude van een totaal nieuwe look voorzien. Prachtig heel mooi. Henk werkt nauwkeurig, en netjes en doet alles in overleg. Ik ben heel blij dat Hevada bij mij de traprenovatie heeft uitgevoerd.

Lisa bakker
4 maanden geleden

Mijn vriend en ik zochten iemand die onze trap kon renoveren voor een aannemelijke prijs. Via Google kwamen bij Hevada traprenovatie. Henk heeft 27-01-23 onze trap onder handen genomen, en het resultaat is echt prachtig!

Meenhuis
4 maanden geleden

Deze week heeft Henk bij ons de trap gerenoveerd en pvc kliklaminaat gelegd op de overloop. Het is prachtig geworden! We kregen zeer duidelijk advies en je merkt aan alles dat Henk een echte vakman is. Voor alles een oplossing en alles is super strak gelegd..

Ben Hekman
5 maanden geleden

Trap renovatie door Hevada 2022
Het is alweer even geleden dat Henk van Hevada trap Renovatie bij ons was. Wij waren opzoek naar iemand die onze trap en overloop wou bekleden. Naar wat speurwerk op het net en het lezen van de vele reviews kwamen we uit bij Hevada .Tijdens ons contact aan huis vertelde Henk honderduit over zijn mogelijkheden. Samen zijn wij eruit gekomen tot de juiste combinatie kleur en materiaal. Er ligt een mooie stukje vakmans werk op onze trap ,dagelijks genieten wij trede voor trede hiervan. Top Henk ,een mooie resultaat.

Remco
7 maanden geleden

Nadat we al een paar jaar na de verhuizing aankeken tegen oude vloerbedekking, heeft Henk vakkundig geadviseerd over kleur en materiaalkeuze voor een renovatie. De uitvoering heeft een prachtig resultaat opgeleverd.

Henriette van der Vegte
7 maanden geleden

Wij zijn zeer tevreden over onze traprenovatie. Deze is door Henk kundig uitgevoerd met een mooi resultaat. Hij geeft goed advies, communiceert duidelijk en komt de afspraken na.
We kunnen hem zeker aanraden.

Wendy Blits
7 maanden geleden

Wij zijn erg blij met onze nieuwe trap. We kregen een snelle reactie op onze aanvraag en duidelijke informatie. De trap is in 2 halve dagen geplaatst. Ziet er mooi strak uit.

Hans Kroneman
8 maanden geleden

Wij zijn onwijs blij met onze gerenoveerde trap. Duidelijke communicatie vanaf de eerste ontmoeting. Henk denkt mee, luisterde goed naar onze wensen en werkt heel nauwkeurig en schoon. Wij raden Hevada traprenovatie zeker aan!

Alex Goelema
8 maanden geleden

Schitterend werk, Van een lelijk eendje naar een mooie zwaan! Henk, ik ben erg tevreden en als er iets is, ben je bereikbaar. Erg belangrijk voor een klant.

Complimenten!

Tuitert
8 maanden geleden

Onze oude lelijke trap is door Henk omgetoverd tot een trap die gezien mag worden!
De zwarte stootborden in combinatie met de eiken overzettredes zorgen voor een sjiek gevoel, helemaal als de lampjes aan staan. We zijn ontzettend tevreden met het resultaat.
Henk, bedankt voor je inzet en het meedenken! Jij denkt in oplossingen, werkt hard en netjes en zorgt ervoor dat de klant koning is. Top!

Maarten en Julia
8 maanden geleden

Henk heeft onze schuine, dubbele draai trap van vieze, oude vloerbedekking naar een prachtige strakke strap gemaakt!

De kleur dark concrete in combinatie met warme ledjes geeft onze gang een ontzettend luxe gevoel.

Henk is meedenkend, communiceert duidelijk, werkt hard en netjes en is transparant in de prijs.. Een korte wachttijd in combinatie met vakmanschap is iets wat ik erg waardeer!

Henk bedankt en voor eenieder die nog twijfelt....

Inge
9 maanden geleden

Zeer tevreden over de afhandeling, het adviseren en het eindresultaat!
Henk is een harde werker, die netjes werkt.en kwaliteit levert.
Wij hebben onze trap en stootborden in dezelfde eiken kleur laten renoveren, met daarbij de overloop doorlopend in dezelfde kleur. Erg tevreden, nu het behangen nog regelen, door een ongelukje is dat helaas, niet gelukt voor de traprenovatie.
Bedankt Henk!

Jozé v Ommen
9 maanden geleden

Super blij met mijn traprenovatie.
Gedaan door Henk , een hardwerkende man.
Alles netjes geregeld en besproken,
Blij dat ik deze firma in de arm heb genomen.

Ilona Dijkman
een jaar geleden

We kwamen bij Henk via google, hij was snel in zijn reacties, in het langskomen voor een gesprek en ook met het renoveren van de trap. Hij levert vakwerk af, geeft goede uitleg hoe en wat. We waren zeer blij met Henk en natuurlijk ook met het eindresultaat! Mochten we ooit weer een trap gaan renoveren, of iemand in onze omgeving zullen we hem zeer zeker aanraden! Bedankt!

Rating: 4.4 sterren
15 stemmen