• Hevada Traprenovatie
  • Vakkundig
  • Service
  • eerlijke prijzen
  • vrijblijvende offerte

Over Hevada Traprenovatie 

 Wie is Hevada Traprenovatie 

 

.Mijn naam is Henk van de Haar,  50 jaartjes jong van HevadaTraprenovatie. Ik ben getrouwd met Lianne en wij hebben 2 zonen. HevadaTraprenovatie is een jonge eenmanszaak ,uit het mooie Zwolle in Overijssel.  Inmiddels besta ik al ruim 1 jaar en heb al vele traprenovaties mogen realiseren met vele blije gezichten ( zie reviews op Google en op Site) 

Uw trap laten renoveren door Hevadatraprenovatie betekent dat u hebt gekozen voor een duurzame oplossing voor de toekomst. Verbouwen of vervangen van uw trap is een kostbare aangelegenheid en in de meeste gevallen niet nodig. Als uw trap toe is aan een opknapbeurt, dan is een traprenovatie in de meeste gevallen de betaalbaarste oplossing. Mijn doel is om bij de klanten weer een mooie trap van topkwaliteit op te leveren waarmee men weer jaren vooruit kan. Hierbij staat Klant, Service, Vriendelijkheid en Kwaliteit hoog in het vaandel. 

Inmiddels heb ik al vele mooie trappen  mogen opleveren. Tevens heb ik diverse aanvullende cursussen gevolgd, oa bij Stairs Education Academie. en Expert trainingen bij PPC.  Hier zijn de vele fijne kneepjes van het vak uitgebreid aan bod gekomen. Stairs Education Academie is een gerenommeerde academie waarbij de opleiding wordt gegeven door M.Naaijer  Hij heeft ruim 20 jaar ervaring in de vele vormen Traprenovatie. 

 

Ik hoop dat u na het lezen mij uitnodigt en ik bij u de trap mag renoveren. 

U bent bij mij gegarandeerd voordeliger uit dan bij de meeste andere grote aanbieders, omdat ik efficiënt kan inkopen en geen dure locatie en  marketingcampagnes hoef te voeren via tv of andere media.  Ik werk alleen met materialen van topkwaliteit, duurzaam, slijtvast en geluiddempend met een garantie tot 15 jaar. U kunt bij mij kiezen uit diverse stijlen en kleuren.  PVC HPL/ CPL en Eiken traptreden zitten in assortiment. 

Laat u positief verrassen en vraag vrijblijvend een offerte aan,