OVER HEVADA TRAPRENOVATIE

WIE IS HEVADA TRAPRENOVATIE? 

Mijn naam is Henk van de Haar,  50 jaartjes jong van HevadaTraprenovatie. Ik ben getrouwd met Lianne en wij hebben 2 zonen. HevadaTraprenovatie is een jonge eenmanszaak ,uit het mooie Zwolle in Overijssel.  Inmiddels besta ik al ruim 1 jaar en heb al vele traprenovaties mogen realiseren met vele blije gezichten ( zie reviews op Google en op Site) 

Uw trap laten renoveren door Hevadatraprenovatie betekent dat u hebt gekozen voor een duurzame oplossing voor de toekomst. Verbouwen of vervangen van uw trap is een kostbare aangelegenheid en in de meeste gevallen niet nodig. Als uw trap toe is aan een opknapbeurt, dan is een traprenovatie in de meeste gevallen de betaalbaarste oplossing. Mijn doel is om bij de klanten weer een mooie trap van topkwaliteit op te leveren waarmee men weer jaren vooruit kan. Hierbij staat Klant, Service, Vriendelijkheid en Kwaliteit hoog in het vaandel. 

Inmiddels heb ik al vele mooie trappen  mogen opleveren. Tevens heb ik diverse aanvullende cursussen gevolgd, oa bij Stairs Education Academie. en Expert trainingen bij PPC.  Hier zijn de vele fijne kneepjes van het vak uitgebreid aan bod gekomen. Stairs Education Academie is een gerenommeerde academie waarbij de opleiding wordt gegeven door M.Naaijer  Hij heeft ruim 20 jaar ervaring in de vele vormen Traprenovatie. 

 

Ik hoop dat u na het lezen mij uitnodigt en ik bij u de trap mag renoveren. 

U bent bij mij gegarandeerd voordeliger uit dan bij de meeste andere grote aanbieders, omdat ik efficiënt kan inkopen en geen dure locatie en  marketingcampagnes hoef te voeren via tv of andere media.  Ik werk alleen met materialen van topkwaliteit, duurzaam, slijtvast en geluiddempend met een garantie tot 15 jaar. U kunt bij mij kiezen uit diverse stijlen en kleuren.  PVC HPL/ CPL en Eiken traptreden zitten in assortiment. 

Laat u positief verrassen en vraag vrijblijvend een offerte aan,

OVER MIJ

Een trap is onbewust vaak één van de meest opvallende onderdelen in uw huis. Een traprenovatie geeft uw interieur binnen een hele korte tijd een compleet nieuw gezicht. Van een echte renovatie is vaak geen sprake, want tijdens een traprenovatie wordt uw trap juist flink vernieuwd of verfraaid.  Momenteel zijn bijvoorbeeld de trapbekleding en trapleuning met ledverlichting erg populair.

Wilt u de trap renoveren in uw woning? Dan bent u hier aan het juiste adres!  Hevada Traprenovatie is een  eenmanszaak gespecialiseerd in Zwolle voor het renoveren van alle soorten trappen.

Hevada Traprenovatie bestaat inmiddels  2 jaar en heeft al heel veel trappen mogen renoveren in en rondom Zwolle. 

Een extra mogelijkheid is om zijwangen mee te laten bekleden, laminaatvloeren door te laten leggen en enkele of alle treden op te laten lichten door middel van ledverlichting.

Ook voor extra werkzaamheden, zoals het dichtmaken van uw trap, denk ik graag mee.

Klant, Service, Betrouwbaarheid en kwaliteit staan bij mij op de 1e plaats. Ik bied voorafgaand aan de renovatie, kosteloos advies op maat. Neem gerust contact op om de mogelijkheden te bespreken!

Mijn werkgebied is van Zwolle tot Apeldoorn, Hoogeveen, Deventer Dronten. Zit u gebied er niet bij, vraag gewoon even naar de mogelijkheden.

Voorbeelden van diverse projecten vind u op tabblad Projecten.