Erwin Vos

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Wij hebben een dichte en open trap door Hevada laten renoveren. Wat een eindresultaat! De trap is prachtig geworden en nu een echte blikvanger in huis....

Lees hele review

Nicole Overbeek

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Wij hebben de trap laten renoveren en onze overloop laten doen. Wij zijn erg blij met het resultaat, het is heel mooi geworden.

Lees hele review

Jolande Wassenburg

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Wat zijn wij blij met onze gerenoveerde trap… hij was stijl en de treden te kort… Henk kwam met een goede oplossing en de trap ziet er nu ook heel mooi uit!

Lees hele review

Thorvald Westbroek

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Wat zijn wij blij dat we onze trap hebben laten renoveren door Hevada traprenovatie!!
Goed advies gekregen welke kleur we het beste zouden kunnen nemen.

Lees hele review

Gerard de Haas

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Binnen drie dagen een prachtige nieuwe trap, inclusief verlichting en zwart stalen leuning. Wauw! Henk van Hevada is een echte vakman die we iedereen kunnen aanraden voor advies en voor renovatie van de trap.

Lees hele review

Reactie plaatsen

Reacties

Denis Kroes
9 maanden geleden

Onze ervaring met Hevada is gewoon helemaal top.
Onze trap is supermooi geworden echt vakwerk.
Ook wordt het werk netjes uitgevoerd.

Dus kan ik alleen maar zeggen, ga gerust in zee met dit bedrijf.

Met vriendelijke groet

Denis en Hildi

Marion
10 maanden geleden

Via mijn zoon ben ik bij Henk terecht gekomen.Ik heb een open - en dichte trap laten renoveren.Ben zeer tevreden met het eindresultaat.

Rowan Bos
een jaar geleden

Ik heb een dichte trap laten renoveren door Henk, en ik ben zeer tevreden met het eindresultaat! De trap was er slecht aan toe. Er had altijd tapijt overheen gezeten, het was flink beschadigd en de treden zaten vol met spijkers (bleek tijdens de renovatie). Nu heb ik een prachtige trap met eiken traptreden en zwarte stootborden.

Ik vond het contact met Henk prettig verlopen. Hij reageerde snel op de app of de telefoontjes en hij dacht goed mee met alle keuzes die gemaakt moesten worden. Zo was het uiteindelijk een zorgeloos proces.

Tijdens de renovatie zelf werd ik ook goed betrokken bij de voortgang en was het contact met Henk laagdrempelig en gezellig. Om deze reden heb ik uiteindelijk voor Henk/Hevada gekozen: gewoon goed, gezellig en betrouwbaar.

Bedankt!

Met vriendelijke groet,

Rowan Bos

Fam Vos
een jaar geleden

Wij hebben een dichte en open trap door Hevada laten renoveren. Wat een eindresultaat! De trap is prachtig geworden en nu een echte blikvanger in huis.

Het hele proces verliep vanaf het eerste contact zeer prettig. Henk reageert snel, denkt goed mee met mogelijkheden en oplossingen en levert bovenal echt vakwerk. De trap ziet er super strak uit en is tot in de puntjes afgewerkt. Daarnaast is Henk ook gewoon een gezellige vent die je prima een paar dagen over de vloer kunt hebben.

Wij hebben ook de PVC vloer voor de 1e verdieping bij Henk gekocht, maar zelf gelegd. Ook dit was geen enkel probleem en de vloer werd zelfs bij ons thuis afgeleverd door Henk, geweldige service!

Kortom, meer dan aanbevolen! Bedankt voor het prachtige eindresultaat Henk!

Familie Zeefat
een jaar geleden

Wij zijn ontzettend blij met de renovatie van onze twee trappen door Henk. Het hele proces hebben we als erg fijn ervaren, en hij dacht goed met ons mee. Hoewel we zelf aan een lichte trap zaten te denken, zijn we uiteindelijk met zijn advies voor een donkere kleur gegaan, en dit heeft perfect uitgepakt! De kleur staat prachtig bij de vloer en is veel beter dan ons initiële plan.
Montage ging snel en ziet er hartstikke netjes uit. Kortom, dikke aanrader, bedankt voor het mooie resultaat Henk!

Bert
een jaar geleden

Henk is een echte vakman die hard werkt, perfect werk aflevert en prettig in de omgang is.
Hij neemt eerst alle tijd om thuis alle mogelijkheden te bespreken, denkt mee en komt met goede ideeën.
Henk heeft er in 1 dag voor gezorgd dat onze trap een metamorfose heeft ondergaan waar we heel erg blij mee zijn.
Aan het eind van de dag (en ook tussendoor) heeft hij alles keurig opgeruimd.
Dank je wel Henk voor de renovatie van onze trap. Je bent een aanrader voor iedereen die zijn trap wil laten renoveren.

Mark
een jaar geleden

Traprenovatie laten uitvoeren door Henk. Wij zijn heel erg tevreden over het gehele proces zoals het verlopen is. Henk komt persoonlijk langs, vertelt wat de mogelijkheden zijn en maakt op basis daarvan pas een passende offerte. Geen commercieel praatje maar gewoon zoals het is. Daarnaast is Henk ook erg prettig in de omgang. Het belangrijkste is natuurlijk het resultaat en daar zijn we ontzettend blij mee. (2 gerenoveerde trappen incl. leuningen) Kortom alleen maar prettige ervaring met Henk van Hevada traprenovatie. Een echte aanrader

Paul Jansen
een jaar geleden

Zeer goed vakwerk geleverd door Henk. En ben dus zeer tevreden over het eindresultaat. Aanrader..

Arnoud
een jaar geleden

We zijn blij met het eindresultaat. Goede, snelle en duidelijke communicatie.

Laura en Marnix
een jaar geleden

Onze trap ziet er weer als nieuw uit! We zijn heel blij met het resultaat. Henk neemt ruim de tijd om alle opties te bespreken en te laten zien (veel voorbeelden). De communicatie verliep ook heel soepel. Bedankt Henk!

Fam. Bos
een jaar geleden

Wij zijn zeer tevreden over de tijd en moeite die Henk van Hevada heeft genomen met het advies gesprek aan huis. Met zijn koffers vol met meegenomen stalen zodat wij op onze eigen trap de mogelijkheden konden bekijken. Met ons eigen idee en zijn kundigheid heeft dit geresulteerd in een trap en overloop zoals wij die voor ogen hadden.

Herman Sieljes
een jaar geleden

Hevada heeft de trap de oude van een totaal nieuwe look voorzien. Prachtig heel mooi. Henk werkt nauwkeurig, en netjes en doet alles in overleg. Ik ben heel blij dat Hevada bij mij de traprenovatie heeft uitgevoerd.

Lisa bakker
een jaar geleden

Mijn vriend en ik zochten iemand die onze trap kon renoveren voor een aannemelijke prijs. Via Google kwamen bij Hevada traprenovatie. Henk heeft 27-01-23 onze trap onder handen genomen, en het resultaat is echt prachtig!

Meenhuis
een jaar geleden

Deze week heeft Henk bij ons de trap gerenoveerd en pvc kliklaminaat gelegd op de overloop. Het is prachtig geworden! We kregen zeer duidelijk advies en je merkt aan alles dat Henk een echte vakman is. Voor alles een oplossing en alles is super strak gelegd..

Ben Hekman
een jaar geleden

Trap renovatie door Hevada 2022
Het is alweer even geleden dat Henk van Hevada trap Renovatie bij ons was. Wij waren opzoek naar iemand die onze trap en overloop wou bekleden. Naar wat speurwerk op het net en het lezen van de vele reviews kwamen we uit bij Hevada .Tijdens ons contact aan huis vertelde Henk honderduit over zijn mogelijkheden. Samen zijn wij eruit gekomen tot de juiste combinatie kleur en materiaal. Er ligt een mooie stukje vakmans werk op onze trap ,dagelijks genieten wij trede voor trede hiervan. Top Henk ,een mooie resultaat.

Remco
2 jaar geleden

Nadat we al een paar jaar na de verhuizing aankeken tegen oude vloerbedekking, heeft Henk vakkundig geadviseerd over kleur en materiaalkeuze voor een renovatie. De uitvoering heeft een prachtig resultaat opgeleverd.

Henriette van der Vegte
2 jaar geleden

Wij zijn zeer tevreden over onze traprenovatie. Deze is door Henk kundig uitgevoerd met een mooi resultaat. Hij geeft goed advies, communiceert duidelijk en komt de afspraken na.
We kunnen hem zeker aanraden.

Wendy Blits
2 jaar geleden

Wij zijn erg blij met onze nieuwe trap. We kregen een snelle reactie op onze aanvraag en duidelijke informatie. De trap is in 2 halve dagen geplaatst. Ziet er mooi strak uit.

Hans Kroneman
2 jaar geleden

Wij zijn onwijs blij met onze gerenoveerde trap. Duidelijke communicatie vanaf de eerste ontmoeting. Henk denkt mee, luisterde goed naar onze wensen en werkt heel nauwkeurig en schoon. Wij raden Hevada traprenovatie zeker aan!

Alex Goelema
2 jaar geleden

Schitterend werk, Van een lelijk eendje naar een mooie zwaan! Henk, ik ben erg tevreden en als er iets is, ben je bereikbaar. Erg belangrijk voor een klant.

Complimenten!