VEEL GESTELDE VRAGEN


Zijn alle trappen geschikt voor een renovatie?

Voor iedere trap hebben wij een passende oplossing. Maak een foto van uw bestaande trap en vraag u offerte op via de offertepagina.  Ik zal contact met u opnemen en u informeren over de mogelijkheden.

Moet wij zelf de oude trapbekleding verwijderen?

Trappen moeten vrij zijn van de vloerbedekking en losse delen. lijmresten tot  1 mm mogen Wilt u graag meer advies hierover? Stuur dan even een mail naar info@hevadatraprenovatie.nl

Kun u de hal of overloop renoveren?

Niet alleen de trap kan compleet bekleed worden, maar ook uw overloop of hal kan ik de renovatie meenemen, waardoor er een prachtig geheel ontstaat. Uiteraard kan dit alleen als u de trap ook bij ons laat renoveren, daarbij leveren en monteren we ook trapleuningen.

Is de trap niet glad?

De trap is absoluut niet glad, want er zit standaard een antisliplaag verwerkt ( R9 A R10) in onze materialen. Daarnaast is het materiaal onderhoudsvrij en slijt de trap bijna niet. 

Renoveert u ook de zijkanten van de trap?

Ik renoveer niet alleen uw trap maar ik kan ook evt de zijkanten renoveren, dit is echter wel een kostbare en tijdrovend klus.

Maakt u een open trap ook dicht?

Dit is zeker mogelijk bij Hevada Traprenovatie. Hierin bied ik weer verschillende opties aan. Neem contact met mij op voor de mogelijkheden.

Wij hebben een open trap. Kan die ook worden bekleed?

Ja, ook een open trap kunnen wij renoveren. Dit is wel een grotere klus, maar alles is mogelijk. Graag informeer ik u wat de mogelijkheden hierin zijn. Maak een foto van uw bestaande open trap en stuur deze naar info@hevadatraprenovatie.nl en ik neem zsm contact met u op.

Wat gaat een traprenovatie kosten?

Dat is afhankelijk van de aard en de algehele staat van uw trap en keuze. Ik kom vrijblijvend bij u langs en neem verschillende stalen en kleurdesigns mee, zodat we samen kunnen bekijken wat de wensen zijn. Deze zaken zijn oa prijsbepalend.

Kunt u de trap voorzien van verlichting?

Ja, ik heb een divers assortiment aan LED-trapverlichting. Ik adviseer u graag naar de mogelijkheden. 

Is een gesprek vrijblijvend ? 

Ja, ik kom bij u aan huis en maak een offerte op maat. Ik zal de trap opmeten en samen kijken naar de mogelijk heden. Enige wat ik vraag is een lekkere bak koffie.

Heeft u ook product informatie 

Ja, via deze link kunt u product info downloaden   

Waar is Hevada gevestigd ?

Hevada is gevestigd als eenmanszaak in Zwolle. 


Ja, ik wil graag vrijblijvend informatie over traprenovatie

Wilt u weten wat de mogelijkheden zijn voor uw traprenovatie? Nadat u het formulier hebt ingevuld neem ik binnen 1 dag telefonisch contact met u op om de mogelijkheden te bespreken.

Bel direct voor meer informatie met: