KOSTEN TRAPBEKLEDING


Hevada traprenovatie  is gegarandeerd een meerwaarde voor uw woning. Ik draag er zorg voor dat de trap weer gezien mag worden. Voor de beste prijs van de trapbekleding kan u langskomen in de showroom. Ook kan ik bij u thuis voor een persoonlijk advies langskomen. Het is bovendien mogelijk om de afspraak te plannen in de avonduren..

PRIJS OP MAAT

Voor het bepalen van de kosten van een traprenovatie spelen een aantal factoren een rol. Zoals de huidige staat van uw trap en het trapmodel. Daarnaast is het belangrijk om de eventuele overige wensen voor het bekleden van de trap goed in kaart te brengen.

Wat kost een traprenovatie?

Gemiddeld kost een traprenovatie rond de € 2850  voor een rechte trap met 13  traptreden. Heb je veel traptreden, een gesloten trap of een trap met onder- of bovenkwart of dubbelkwart, dan kunnen de traprenovatie prijzen stijgen tot gemiddeld € 3.200. Een traprenovatie duurt over het algemeen 1 dag. Vraag anders een vrij blijvende offferte.

Led en trapleuningen / klik PVc op overloop behoren ook tot de mogelijkheid.

 

U kan op de offerte pagina ook de gegevens invullen incl foto uploaden.  Ik zal u dan een globale prijs indicatie geven. Indien u interesse heeft kom ik de definitieve offerte op maat maken .Ik kan natuurlijk ook direct bij u komen om  de kosten van de traprenovatie of trapbekleding in kaart te brengen.

Hebben we samen een keuze gemaakt, dan kan ik aan de slag met de prijsberekening.  Nadat ik uw trap heb opgemeten, maak ik ter plekke  een nauwkeurige berekening.   Zo heeft u direct duidelijk zicht op de kosten van de traprenovatie. Ik neem uitgebreid de tijd en bespreek uw vragen en wensen

Mag ik voor u aan de slag, dan zal ik de trap netjes en vakkundig plaatsen. Oog voor kwaliteit, service en detail staat voorop  De trap ziet er daarna weer prachtig uit.
Met een garantie van maar liefst tot 15 jaar op toplaag  oben je verzekerd van een duurzame aanwinst voor je woning.

Nieuw supermooie PVC  of HPL treden  Met een garantie van maar liefst 15  jaar. op bekleding met toplaag van 0,55 tot 0,7mm en Anti Slipwaarde van R10 

Gemiddelde richtprijzen vanaf, afhankelijk van situatie 

Hieronder enkele overzichten, geheel is erg afhankelijk van breedte, soort trap en aantal treden. Daarom moeilijk om prijs te vergelijken. Overtuig u zelf en vraag een vrijblijvende offerte op bij HevadaTraprenovatie

dichte trap 13 Treden Eiken 4mm incl . stootborden vanaf 3000

 

dichte trap 13 treden zonder led HPL R10  Concrete vanaf 2850