TRAPRENOVATIE IN ZWOLLE EN OMSTREKEN


Als je op zoek bent naar een traprenovatie in Zwolle en omstreken, ben je bij Hevada Traprenovatie aan het juiste adres. Ik sta garant voor een betaalbare renovatie van jouw trap en lever altijd het door jou gewenste resultaat. Op deze pagina ga ik wat dieper in op mijn werkproces en de verschillende materialen die ik gebruik voor jouw traprenovatie.

OPKNAPPEN EN RENOVEREN

Je kunt mij gerust je trap laten renoveren. Het opknappen of renoveren van een trap doe ik namelijk door middel van overzet treden in HPL. Dat is een High Pressure Layer toplaag die wordt aangebracht. Een voordeel bij een renovatie is dat de tredes niet helemaal glad hoeven te zijn voordat hier een nieuwe trede op kan komen. De nieuwe traptreden zijn van HPL, PVC of eikenhout en bestaan uit een basisplaat met een toplaag. Een plak PVC is daarom ook niet mogelijk. De traptrede is zo’n 11 millimeter dik en heeft er een zeer kwalitatieve en harde toplaag bovenop zitten.

VERSCHILLENDE KLEUREN EN MERKEN

De tredes zijn in verschillende kleuren uit te voeren. Ik neem deze dan ook voor je mee om te laten zien en jou te helpen met een kleur voor je nieuwe trap uit te zoeken. We kijken samen wat het beste past bij de rest van je woning. De diverse materialen die ik kan gebruiken neem ik dan ook in stalen mee, zodat je deze even kunt bekijken. Ik heb de keuze uit diverse producten.

Ik ben gemiddeld 1 dag bezig met de renovatie. Alles wat ingekort moet worden doe ik binnen, maar het overige zaagwerk doe ik buiten om onnodige rommel te voorkomen. Dat is voor iedereen een duurzame oplossing. Zo hoeft een traprenovatie niet te veel te kosten en ben u de komen jaren verzekerd van een kwalitatief en onderhoudsvrije trap.

HPL overzettrede  Beton

HPL  Stootbord Beton

HPL overzettrede licht Beton

NEEM CONTACT OP

Ben je op zoek naar een vakkundige, betaalbare traprenovatie en woon je in Zwolle of omstreken? Dan helpt Hevada Traprenovatie je graag uit de brand. Neem contact op om de mogelijkheden te bespreken. Ik ben te bereiken via het contactformulier op deze site, maar ook via de mail. Tevens kun je een WhatsApp sturen of even bellen naar 06-38401735.