TRAPLEUNINGEN VERVANGEN DOOR HEVADA


Een stevige trapleuning is onmisbaar, helemaal als je in het donker of met de handen vol de trap af gaat. Na verloop van tijd kunnen je trapleuningen slijten en slapper worden. Wanneer je de trapleuningen wil laten vervangen kun je Hevada Traprenovatie inschakelen. Ik ben iedere dag bereikbaar om langs te komen en je situatie te bekijken. Wil je wat meer weten over mijn werkwijze en manier waarop ik trapleuningen vervang? Lees dan even verder!

WAT JE KAN VERWACHTEN BIJ HEVADA

Als jij je trapleuningen wilt vervangen, repareren of renoveren, kun je gerust contact met mij opnemen. Ik kom dan bij je op locatie langs om de klus te bekijken en advies te geven. We gaan in overleg over welke kleuren en materialen je wilt gebruiken. Zijn de leuningen echt aan vervanging toe of moeten deze bij de nieuwe trap passen? Als we allebei op één lijn zitten, stel ik een offerte op. Zodra je daarmee akkoord gaat kunnen we een afspraak inplannen.

TEVREDEN KLANTEN MET EEN GEMONTEERDE TRAPLEUNING DOOR HEVADA

MAAK EEN AFSPRAAK

Ben je van plan om de trapleuningen te laten vervangen? Dan biedt Hevada Traprenovatie uitkomst. Aarzel dan ook niet en neem vrijblijvend contact met mij op. Ik ben te bereiken via het contactformulier op deze site, maar ook via de mail. Tevens kun je een WhatsApp sturen of even bellen naar 06-38401735.