• Hevada Traprenovatie
  • Vakkundig
  • Service
  • eerlijke prijzen
  • vrijblijvende offerte

Kosten Trapbekleding

 

Hevada traprenovatie  is gegarandeerd een meerwaarde voor uw woning. Ik draag er zorg voor dat de trap weer gezien mag worden. Voor de beste prijs van de trapbekleding kom ik bij u thuis voor een persoonlijk advies. Het is bovendien mogelijk om de afspraak te plannen in de avonduren..

 

Prijs op maat

Voor het bepalen van de kosten van een traprenovatie spelen een aantal factoren een rol. Zoals de huidige staat van uw trap en het trapmodel. Daarnaast is het belangrijk om de eventuele overige wensen voor het bekleden van de trap goed in kaart te brengen.

Wat kost een traprenovatie?

Gemiddeld kost een traprenovatie rond de € 2700  voor een rechte trap met 13  traptreden. Heb je veel traptreden, een gesloten trap of een trap met onder- of bovenkwart of dubbelkwart, dan kunnen de traprenovatie prijzen stijgen tot gemiddeld € 3.200. Een traprenovatie duurt over het algemeen 1 à 2 dagen.  Vraag anders een vrij blijvende offferte.

Led en trapleuningen / klik PVc op overloop behoren ook tot de mogelijkheid.

 

U kan op de offerte pagina ook de gegevens invullen incl foto uploaden.  Ik zal u dan een globale prijs indicatie geven. Indien u interesse heeft kom ik de definitieve offerte op maat maken .Ik kan natuurlijk ook direct bij u komen om  de kosten van de traprenovatie of trapbekleding in kaart te brengen.

Hebben we samen een keuze gemaakt, dan kan ik aan de slag met de prijsberekening.  Nadat ik uw trap heb opgemeten, maak ik ter plekke  een nauwkeurige berekening.   Zo heeft u direct duidelijk zicht op de kosten van de traprenovatie. Ik neem uitgebreid de tijd en bespreek uw vragen en wensen

Mag ik voor u aan de slag, dan zal ik de trap netjes en vakkundig plaatsen. Oog voor kwaliteit, service en detail staat voorop  De trap ziet er daarna weer prachtig uit.
Met een garantie van maar liefst tot 12 jaar  op bekleding ben je verzekerd van een duurzame aanwinst voor je woning.

Nieuw supermooie PVC treden  Met een garantie van maar liefst 15  jaar. op bekleding met toplaag van 0,7 en Slipwaarde  R10 

Gemiddelde richtprijzen vanaf, afhankelijk van situatie 

Hieronder enkele overzichten, geheel is erg afhankelijk van breedte, soort trap en aantal treden. Daarom moeilijk om prijs te vergelijken. Overtuig u zelf en vraag een vrijblijvende offerte op bij HevadaTraprenovatie

dichte trap 13 Treden Eiken 4mm incl . stootborden vanaf 2500

 

Open Trap 13 treden Laminaat dubbel bekleed  HPL vanaf 3400

Dichte Trap 13 treden HPL/CPL  met 6 maal Led vanaf 3200

 

dichte trap 13 treden zonder led 

kleur beton donker  Dark Concrete vanaf 2400

 Meer informatie over de kosten van een trapbekleding en/of advies aan huis ?

 Vult u de gegevens in op de offerte pagina en ik neem snel contact met u op!