• Hevada Traprenovatie
  • Vakkundig
  • Service
  • eerlijke prijzen
  • vrijblijvende offerte

De Werkwijze van Hevada Traprenovatie


 

De Werkwijze van Hevada Trappenrenovatie 

 

 

1. U eerste contact met Hevada  Traprenovatie

U hebt contact gezocht met Hevada Traprenovatie via het contactformulier of direct telefonisch contact 06 38401735.  In beide gevallen zal ik ( Henk) of mijn vrouw Lianne persoonlijk contact met u op om een adviesgesprek in te plannen bij u thuis. Is niemand in de gelegenheid om u te woord te staan, stuurt u dan een email of stuur een whats app. U wordt dezelfde dag nog gebeld. 

Voordeel is dat er geen vertegenwoordiger komt, maar een vakman die zelf ook komt monteren. .

2. Adviesgesprek bij u thuis

De mogelijkheden voor uw trapbekleding en kleuren zijn enorm. Daarom kom ik graag bij u langs om dit samen met u te bespreken. We kijken of we samen  een juiste keuze kunnen maken. Samen kijken we naar de collectie en afwerkingsmogelijkheden. Uw bestaande trap wordt opgemeten en u ontvangt ter plekke een passende offerte 

3. U gaat akkoord met ons prijsvoorstel

Heeft u besloten om de traprenovatie te laten uitvoeren door Hevada  Traprenovatie?  Dan plannen we een geschikte montage dag. Afhankelijk van de gemaakte keuze zal montage 1 tot 2 dagen duren.. 

4. Montagedag 

Ik zal op de afgesproken dag en tijd, meestal rond 8.00 ‘s ochtends, bij u aanwezig zijn om te starten met de traprenovatie. Ik zal een tent opzetten  (indien nodig) waaronder de werkzaamheden zullen plaatsvinden.  De zaag- werkzaamheden vinden buiten plaats, dan heeft u minimaal last van de werkzaamheden.

       We meten uw trap op

Op de montage dag zal ik met behulp van trapmallen uw trap opmeten om zo een perfecte aansluiting te krijgen. Iedere traptrede zal ik afzonderlijk opmeten en buiten op maat zagen, zodat u weinig overlast hebt. Een precisiewerkje dat u gerust aan Hevada Traprenovatier kan overlaten!

       Traptreden bevestigen

Als alles gezaagd is, zal ik iedere traptrede met lijm bevestigen. Deze lijm heeft een uitstekende hechting en heeft een geluiddempende werking. De bruislijm vult alle oneffenheden en gaten in uw oude trap. Zodra de traptreden zijn bevestigd zorgt de lijm voor een glad en waterpas resultaat. De stootborden worden ook netjes gezaagd en gelijmd.  

       Afwerken van traptreden

De naden tussen de traptreden en de zijwangen worden netjes afgewerkt met speciale kit zodat deze naadloos aansluit. Hierdoor kan er geen vuil of vocht tussenkomen.

       Oplevering en alles netjes opruimen.

Als ik klaar ben met de werkzaamheden van uw traprenovatie zal ik de trap netjes poetsen en opruimen.  Alle restmaterialen neem ik mee, dus u blijft niet met restafval zitten. Nadat we het controle rondje hebben gedaan, ga ik naar huis met hopelijk een tevreden klant.